RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Дніпрі водій врізався в зупинку з людьми: фото і відео

У четвер, 23 січня, в Дніпрі, на вулиці Ударників, мікроавтобус на величезній швидкості влетів у зупинку, на якій стояли люди, в результаті чого постраждали четверо людей.

Як повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Дніпровська панорама", НП сталася в той момент, коли люди підходили до зупинки і хотіли сідати в трамвай.

За словами поліцейських, серед постраждалих - 12-річний хлопчик. Зараз він знаходиться в реанімації обласної дитячої лікарні. Крім цього, постраждали троє дорослих - дві жінки і чоловік. За словами очевидців, їх терміново госпіталізували в обласну лікарню імені Мечникова до приїзду поліції. Вони всі, за словами свідків, були в тяжкому стані.

Винуватцем аварії виявився 46-річний чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. У цьому він сам зізнався правоохоронцям. Чоловік розповів, що самовільно, в свій вихідний день, сів за кермо авто службової машини, що належить комунальному підприємству.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в результаті смертельної ДТП в Дніпрі в понеділок, 20 січня, загинули чоловік і жінка, без батьків залишилися двоє дітей.

Також в Дніпрі в страшній ДТП з маршруткою загинула жінка.