RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Під час стрілянини в Мукачево поранено помічника скандального екс-нардепа: фото

Внаслідок перестрілки в Мукачево було поранено помічника колишнього нардепа Михайла Ланьо Артура Пашкуляка.

Про це повідомляє видання Zaxid.net.

За словами журналіста Віталія Глагола, який став очевидцем НП, невідомі напали на Пашкуляка. Його самого поранили, також постраждав і охоронець Пашкуляка. Один з них знаходиться в реанімаційному відділенні, стан важкий.

У своєму Telegram-каналі журналіст написав, що Пашкуляк зараз знаходиться в клініці "Діамед" в Ужгороді з кульовим пораненням в плече. Там його оперують, в чоловіка потрапила одна куля.

Його охоронець знаходиться в Мукачівській Центральній районній лікарні. За словами лікарів, чоловік отримав кульове поранення в область тазу. Він знаходиться в реанімаційному відділенні, стан важкий. Потерпілий у свідомості.

Відзначають, що Артур Пашкуляк - представник оточення народного депутата Михайла Ланьо. Саме він був тим, хто після бійки бійців "Правого сектора" і міліції 7 липня 2015 року передав "правосекторівцям" запрошення на "зустріч" в спортивному клубі "Антарес". Зустріч закінчилася масовою стріляниною між "Правим сектором" і людьми з оточення нардепа. В результаті інциденту три людини загинули і 11 були поранені.

Як повідомляв "Апостроф", 6 лютого в Києві п'яна компанія на Subaru Forester влаштувала гонки з копами зі стріляниною, які завершилися небезпечною аварією.