RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У мережі спливли застільні фото вбивці Нємцова

Колишній співробітник Внутрішніх військ МВС Заур Дадаєв, якого засудили за участь у вбивстві політика Бориса Нємцова, побував на застілля в місцях позбавлення волі.

Як пишуть російські видання, також Дадаєв міг користуватися мобільним зв'язком та інтернетом в колонії, в якій він перебував до переведення у в'язницю.

Знімки були опубліковані в соціальних мережах і датовані 3 липня 2018 року. Спершу він був у колонії в Іркутську, потім його на рік переводили в колонію в Ангарську і знову повернули до Іркутська.

Також наголошується, що його переводили через регулярні порушення. У той же час захист Дадаєва твердить, що у його підзахисного силою хочуть вибити свідчення про замовників вбивства Нємцова та "приписують порушення".

Нагадаємо, що опозиціонера Нємцова вбили в лютому 2015 року в Москві. Суд засудив Заура Дадаеєа за участь у вбивстві Нємцова до 20 років позбавлення волі.

Також "Апостроф" повідомляв, що в Росії в багатьох містах пройшли марші пам'яті політика Бориса Нємцова, убитого 27 лютого 2015 року.