RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Люди бояться, ніхто не попереджав: жителька Нових Санжарів розповіла про настрої в селищі

Жителі Нових Санжарів розповіли про те, як ставляться до приїзду евакуйованих з Китаю українців. Люди кажуть, що заздалегідь їх ніхто не попереджав.

Як розповіла "Апострофу" мешканка Нових Санжар Ірина Заєць, вона опасається за себе та близьких.

"Я вийшла з дому - бачу на центральній вулиці стоїть поліція, перевіряють машини. Усі заворушки ближче до військового санаторію, там міст перекривають. На вулицях спокійно.

Звичайно, у населення паніка. Люди бояться, тому що військовий санаторій знаходиться майже в центрі Нових Санжарів. Рахуйте, через паркан люди живуть. Ніхто про це заздалегідь не попереджав. Вчора почалися чутки, але тоді все з'ясувалося. Якби людям почали раніше говорити, готувати, то може такої паніки і не було. Але вони, можливо, хотіли зробити все по-тихому, поки у Львові протестують", - говорить вона.

При цьому жінка відзначає, що їй страшно, хоча і шкода людей, яких привезли сюди.

"Вони приїхали до себе додому, а їх так зустрічають. Дай бог, щоб вони були здорові. Але ми ж не знаємо, що буде через два тижні, правда?" - додала вона.

Нагадаємо, що в Нових Санжарах Полтавської області загострилася ситуація у зв'язку з очікуваним прибуттям туди евакуйованих з Китаю українців.