RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Друг застреленого екс-керівника "Інтера" назвав версію його загибелі під Києвом

Підприємець Володимир Костерін, друг Сергія Старицького, який загинув в будинку екс-міністра Леоніда Кожари 21 лютого , заявив, що версія поліції про його самогубство - неправдива.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Костерін написав, що був другом загиблого і повідомив про інформацію "від експертів" про те, що в нього стріляли з відстані 3-5 метрів.

"Прошу ЗМІ не поширювати версію про самогубство. Оскільки це неправда. Інформація, яка надходить від експертів, іншого роду, стріляли з 3-5 метрів. Знав Сергія десятки років, його цілеспрямованість, характер і активність завжди позитивно заряджали оточуючих. У нього було багато планів з розвитку бізнесу і нових проектів", - пише Костерін.

У поліції, в свою чергу, раніше повідомляли, що "киянин наклав на себе руки, коли господарі будинку, чоловік з дружиною, були в інших кімнатах по своїх справах".

За даним фактом було порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, з додатковою позначкою "Самогубство".

Як раніше повідомляв "Апостроф", за попередніми даними, смерть Сергія Старицького наступила в результаті пострілу з пістолета Jericho 941 - нагородної зброї екс-міністра Кожари.