RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Знайшли з кулею в голові: в Києві загадково загинув відомий бізнесмен

У вівторок, 25 лютого, в Києві виявили мертвим бізнесмена Леоніда Вульфа.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Страна.ua".

Зазначається, що друзі Вульфа занепокоїлися, що він не відповідає на дзвінки, тому приїхали з адвокатом і його дружиною до нього додому на вулицю Городецького. Двері були замкнені, і адвокат скористався дублікатом ключа. У коридорі виявили тіло бізнесмена з простреленою головою, в руках у нього був пістолет-кулемет "Скорпіон".

Також на місці події було знайдено стріляє гільза. Очевидці стверджують, що вдома був порядок і слідів злому на дверях не було, що може вказувати на самогубство.

Знайомий Вульфа розповів, що той йому дзвонив незадовго до смерті і скаржився на погане самопочуття.

Бізнесмен з Кривого Рогу Леонід Вульф починав свій бізнес в 90-х, коли створив в офшорній зоні фірму, через яку Ізраїль і ще ряд країн торгували металом. Його бізнес привернув увагу кримінального авторитета Горпинича ( "Святий"), який через деякий час був убитий. Вульф вів ще ряд бізнесів, а також встиг побути в тюрмі Ашарон в Ізраїлі. За заявою Вульфа, також він був бізнес-партнером Вадима Шульмана, але потім вони посварилися. Сам Шульман відомий тим, що подав заяву в ФБР проти бізнесмена Ігоря Коломойського.

Слід зазначити, що в листопаді 2019 року через квартири Вульфа викрали 200 тисяч доларів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві попрощалися з бізнесменом Сергієм Старицьким, якого знайшли мертвим у будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари.