RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Війська Асада і Путіна потрапили під потужний удар Туреччини і понесли великі втрати: фото і відео

У п'ятницю, 28 лютого, Міністерство оборони Туреччини заявило, що сирійські війська Башара Асада і російські найманці знову пішли на провокацію, вбивши одного їх військового і ще двох поранив, однак отримали гідну відповідь.

Про це повідомляє агентство Reuters .

Відзначається, що сирійські урядові сили були атаковані в регіоні, куди Туреччина направила тисячі військовослужбовців і військової техніки для підтримки опозиційних військ.

За словами турецького журналіста Саміра Бабаоглу, ЗС Туреччини ліквідували понад 50 солдатів армії Асада, знищено 8 танків, 4 БТР, 5 гаубиць і 2 ракетні установки противника. Офіційного підтвердження поки не надходило.

Крім того, в мережі з'явилися нові відео та фото боїв. На кадрах видно, як турецькі військові розгромили ЗРПК Панцир-С1. У Росії про втрати традиційно мовчать.

Нагадаємо, у четвер, 27 лютого, Туреччина завдала потужні повітряні удари по сирійській армії Башара Асада в провінції Ідліб.

Детальніше про загострення ситуації в Сирії читайте в матеріалі "Апострофа": Невдоволення Кремля і атаки Ізраїлю: що відбувається після втрат Туреччини в Сирії і удару.