RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

​Смерть 33-річної українки від коронавірусу: в лікарні відповіли на звинувачення

Медики в Чернівцях впевнені, що причиною смерті 33-річної жінки, яка померла 16 березня, став не коронавірус

Про це повідомляє інформаційне агентство "Укрінформ".

Лікарі стверджують, що їхня пацієнтка померла не через COVID-19, а внаслідок неврологічної хвороби.

"Дійсно, ми маємо випадок смерті молодої жінки, яка померла. Причиною смерті якої був безпосередньо судомний синдром на фоні набряку головного мозку і не виключено - крововиливи в мозок. Це все сталося через те, що у неї складна патологія нервової системи. Крім цього мали місце важкі дисметаболічні порушення на тлі іншої патології ендокринної системи. і третє, це було ураження легень без легеневої недостатності, і паралельно ми зафіксували коронавірус. Тому вона поступила до нас", - сказала медичний директор обласної лікарні з лікувальної роботи Ольга Снігуряк.

Відзначають, що чоловік цієї жінки нещодавно повернувся з Італії, а у неї піднялася температура до 37 градусів, тому її госпіталізували з підозрою на коронавірус.

"Таким чином, коронавірус є супутньою патологією і він не є причиною смерті. Тому що такі пацієнти вмирають від складної легеневої недостатності. А тут мала місце зовсім інша патологія", - додала медик.

Як повідомляв "Апостроф", мати померлої в понеділок, 16 березня, в Чернівцях 33-річної жінки, у якої була підозра на коронавірус, стверджує, що доньці не вчасно надали допомогу і лікували антибіотиками.

Зазначимо, що в мережі користувачів обурила трагедія зі смерть українки.

Нагадаємо, станом на середу, 18 березня, в Україні лабораторно підтверджено 14 випадків коронавірусу COVID-19, з них 2 летальних.