RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Чим лікують коронавірус в Італії: професор назвав препарати і описав схему прийому

В Італії при лікуванні коронавірусу використовують підхід Всесвітньої організації охорони здоров'я, заснований на використанні інгібіторів протеазів, а також препаратів Remdesivir і Tocilizumab.

Як повідомляє "Апостроф", про це виданню УНІАН заявив науковий директор Національного інституту інфекційних захворювань імені Лазаро Спалланцані, професор Джузеппе Іпполіто.

"Зараз ми не знаємо, чи працює вона. За програмами ліків останньої надії (використання ліків, які не згадуються в інструкціях по застосуванню) ми використовуємо Remdesivir і Tocilizumab. Також у нас в Інституті проводяться два рандомізованих контрольованих дослідження по Remdesivir", - зазначив він .

При цьому використання певного типу ліків залежить від пацієнта, уточнив професор.

"Все залежить від пацієнта. Спочатку лікування ми використовуємо Kaletra (Lopinavir/Ritonavir) як оригінал або як дженерик", - сказав він.

За словами Іпполіто, паціенти з випадками середньої тяжкості не потребують госпіталізації, а ось пацієнтам в інтенсивній терапії потрібно дві-три тижні механічної вентиляції.

Також він додав, що інтенсивний догляд потрібен близько 10-15% хворим. Також професор зазначив, що в Італії дуже старе населення.

Нагадаємо, що лікар з Великобританії Клер Гєрада, яка вилікувалася від COVID-19, розповіла про симптоми хвороби.