RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Привезли з Криму: на Донбасі в дитячому таборі виявили величезний арсенал зброї, фото

У Волноваському районі Донецької області поліцейські виявили дві будівлі з величезним арсеналом зброї. Вони розташовані на території колишнього дитячого табору в Волноваському районі.

Як повідомили в прес-службі Національної поліції, тут було вилучено 367 гранат, 33 гранатомета, 118 боєприпасів до РПГ, понад 1600 великокаліберних боєприпасів, артилерійські снаряди, міни, стрілецьку зброю і понад 14 000 патронів.

Також тут наші снайперську гвинтівку і автомати Калашникова. За попередніми даними, один з автоматів викрали з військової частини під час анексії Криму в 2014 році.

Відомо, що боєприпаси поліцейські вилучали близько 10 годин. На місце прибули вибухотехніки і кінологи, а також працівники слідчого управління та Волноваського відділу поліції.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Нагадаємо, що в Луганській області співробітники Служби безпеки України виявили дві схованки з боєприпасами, які були обладнані бойовиками.