RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Києві "дивний" перехожий напав на поліцейського: фото та відео

В Оболонському районі Києва 28-річний чоловік влаштував бійку з поліцейськими, під час якої кілька разів вистрілив в нього.

Про це повідомляє Національна поліція.

Увечері повертаючись зі служби співробітник карного розшуку Оболонського управління поліції помітив підозрілого чоловіка, який ходив між машинами на парковому майданчику. Він вирішив поспостерігати за ним. Чоловік помітив це і почав погрожувати.

Оперативник пред'явив посвідчення працівника поліції у відповідь на що чоловік вдарив його в обличчя і почав тікати. Поліцейський побіг за ним і наздогнав на вулиці Вишгородській, де між ними почалася бійка. Під час неї чоловік дістав зброю і чотири рази вистрілив в поліцейського.

У цей момент на місце події під'їхали екіпажі патрульних і слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції, які затримали правопорушника на місці.

Постраждалого поліцейського госпіталізували з вогнепальними пораненнями ніг. У правопорушника, який був затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, слідчі вилучили пристрій для відстрілу гумових куль.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) УКУ. Чоловікові загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", в Кропивницькому молодий чоловік в неадекватному стані кидався на поліцейських з ножем і битою.