RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Раніше судимий: з'явилися фото нелюда, який катував і ґвалтував хлопця в Харкові

У мережі з'явилися фотографії одного з підозрюваних у справі про побиття 17-річного В'ячеслава Тунгускова в Харкові.

Про це повідомляють в Telegram-каналі "Харків 1654".

Відзначають, що раніше хлопець вже був судимий. Він зустрічається з Анжелою, яка раніше була дівчиною Слави. Раніше у колишньої пари виник конфлікт. Ймовірно нинішній молодий чоловік так помстився 17-річному кривднику.

У конфлікті також брала участь подруга Анжели, яка заступилася за неї перед Славою і вдарила хлопця. Він завдав удар у відповідь і вона поскаржилася своєму татові. Він ймовірно другий підозрюваний у справі.

Нагадаємо, в Харківській області викрали 17-річного В'ячеслава Тунгускова. Його гвалтували держаком від лопати, виривали нігті і били арматурою. Всього побитого підлітка знайшли на зупинці в Харкові і у важкому стані госпіталізували.

В знущання над хлопцем підозрюють місцевих жителів 32 та 38 років. Також під час події з ними знаходилася дівчина, яка знімала все на відео. Вона знайома В'ячеслава і подруга Анжели, з якою у нього стався конфлікт.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні травневих свят в Житомирській областіжорстоко побили, згвалтували і пограбували хлопця, який на сайті знайомств домовився про побачення з іншим хлопцем.