RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Війна за дитину: київського депутата звинувачують у жорстокому побитті дружини, відео

Депутат Київськой обласної ради Гліб Лірник побив свою дружину Валентину Павлюк через дитину.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ТСН.

Сварку подружжя у дворі Лірника зняла на відео адвокат Катерина Власюк. Конфлікт стався, коли жінка хотіла забрати у чоловіка їх дворічного сина до себе на кілька днів. Пара вже давно не живе разом, але офіційно ще не розлучена.

"Я починаю йти від гаража, за мною починає бігти Гліб, я з дитиною на руках. Мене повалили на підлогу. Він починає мене бити, так об підлогу", - розповіла потерпіла.

На відео з камер спостереження видно, як мама намагається забрати сина у няні. Коли вона з хлопчиком вже йшла до виходу, адвокат за воротами почула крики.

У лікарні лікарі визначили, що у жінки черепно-мозкова травма. Сам депутат заперечує, що бив дружину. Але відео було передано в поліцію, яка розслідує справу.

"Я побачив, що Валя хоче дитину забрати. Я її схопив, вона почала кричати, я закрив їй рот рукою, щоб не лякати дитину. Коли ми впали, іншою рукою я забрав дитину", - зазначив депутат.

Також він додав, що кров з носа Валентини була через високий тиск.

Постраждала опублікувала в соціальних мережах наслідки побиття - синці на тілі. Вона написала, що вже 2 місяці воює з чоловіком за дитину.

"Вони два місяці перебували в переговорному процесі, для того, щоб укласти мирову угоду по визначенню місця проживання дитини", - зазначила адвокат Власюк.

Дитина по половині тижня жила то з мамою, то з татом. На початку карантину батько забрав сина назовсім. Мати могла приїжджати в будинок чоловіка на побачення з дитиною. Валентині дозволяли грати з хлопчиком тільки у дворі.

У соцмережі Гліб написав, що міг надати гостьовий будиночок для зустрічей, але дружина відмовлялася. Сама ж Валентина каже, що боїться його, тому що руки він ніби-то розпускав і раніше.

Хлопчик поки залишається з батьком. Мама чекає на виконавчу службу, яка б допомогла забирати сина на визначений законом час.

Раніше Павлюк пішла в суд, щоб вирішити місце проживання дитини. Той розпорядився розділити опіку навпіл.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві чоловік побив свою дружину на очах у перехожих, а після того, як ті постаралися його зупинити, дістав пістолет і кілька разів вистрілив в них.