RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Києві неадекват побив дружину на вулиці і влаштував стрілянину по людях: фото і відео

У неділю, 20 січня, в Києві чоловік побив свою дружину на очах у перехожих, а після того, як ті постаралися його зупинити, дістав пістолет і кілька разів вистрілив в них.

Про це повідомляє Інформатор.

За словами одного з очевидців, він зі своїм другом гуляв по вулиці Тампере, коли побачив чоловіка, який повалив на землю жінку і бив її ногами. Вони вирішили перешкодити недородкові, але коли вони підійшли до нього, чоловік дістав пістолет і приставив його до голови одного з них. Після цього між чоловіками зав'язалася бійка в результаті якої прозвучали три постріли.

Один з приятелів, 35-річний місцевий житель, отримав проникаюче поранення гумової кулі в область живота. Його госпіталізували в найближчу лікарню. Його другу вдалося роззброїти стрілка, відкинути пістолет подалі і викликати поліцію.

Прибулі на місце події поліцейські затримали його. При цьому, це не сподобалося його дружині, яка вже злегка прийшла в себе, але була нетвереза. Вона почала кидатися на копів, голосно матюкатися і вимагати, щоб поліцейські відпустили її чоловіка. Після чого жінка теж виявилася в наручниках.

Правоохоронці посадили її в машину, де вона продовжила вести себе неадекватно. Сам же той, хто стріляв свою провину категорично відмовився визнавати. Він заявив, що вони йшли зі своєю дружиною додому з гостей. Вона трохи перепила спиртного і впала, послизнувшись на льоду. Коли чоловік нахилився, щоб підняти свою дружину, на нього накинулися двоє чоловіків і почали бити. Він відмовився визнавати, що в когось стріляв і, що у нього взагалі був травматичний пістолет. Наявність кобури у нього під курткою він пояснив тим, що нападники самі її наділи на нього. Крім самого пістолета, копи вилучили з сумки чоловіка розкладний ніж.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Херсоні сталася стрілянина за участю активістів і поліції.