RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Нічого не віщувало біди: з'явилося фото дитини, по-звірячому вбитої бездомним в Дніпрі

У неділю, 17 травня, в Дніпрі знайшли мертвим 12-річного Радіона Волкова, підозрюваного у згвалтуванні та вбивстві дитини затримали.

Як повідомили в Асоціації футболу Дніпропетровської області, загиблий хлопчик був талановитим футболістом: дитина серйозно займалася спортом, була гравцем дитячої футбольної школи "Енергія".

"У нашій футбольній родині сталося горе. 16 травня згвалтували і вбили Волкова Радіона Дмитровича, який був гравцем дитячої Футбольної школи "Енергія". Весь колектив АФДО приносить щирі співчуття родині молодого футболіста і просимо всіх небайдужих відгукнутися і допомогти фінансово бабусі Радіона Свиридовой Тамілі Михайлівні. Вічна пам'ять", - йдеться в повідомленні.

За фактом умисного вбивства слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловіка затримали. 18 травня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв "Апостроф", в Херсоні 21-річний чоловік до смерті забив маленького хлопчика, йому був всього 1 рік і 8 місяців. Чоловік побив сина своєї співмешканки за те, що хлопчик постійно кричав і не давав відпочивати. Коли дитині стало погано, її поклали в ліжко, а через деякий час хлопчик помер. Дізнавшись про смерть дитини, чоловік втік.