RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Затримання кілерів, які розстріляли іноземця в Києві: з'явилося відео і нові фото

Поліція опублікувала відео з затриманими підозрюваними в нападі в Печерському районі Києва на 37-річного громадянина Чорногорії Пітера Зінцова, який пов'язаний з одним з балканських наркокартелів.

Відео опублікувала прес-служба Нацполіціі.

Відзначається, що затримані - громадяни Чорногорії, Македонії та Сербії. Один з них перебуває в міжнародному розшуку за вбивство на замовлення.

Як розповів глава Національної поліції України Ігор Клименко, на початку травня вони прибули в Україну, заздалегідь придбали транспорт, вогнепальну автоматичну зброю і організували стеження за майбутньою жертвою і її сім'єю.

Вони чекали свою жертву біля його будинку і вистрілили в чоловіка п'ять разів. Двоє нападників сіли в автомобіль і покинули місце злочину. Через кілька метрів вони кинули і підпалили машину, щоб знищити докази. Проаналізувавши відео з камер спостереження, поліцейські встановили, що "стрільців" чекали їх спільники.

Вони мали намір залишити Україну через кордон України з Молдовою, минаючи митницю.

"Вранці при в'їзді в Одесу співробітники ДСР, карного розшуку, Головного слідчого управління, поліції Одеської та КОРД затримали чотирьох осіб. При цьому зловмисники чинили опір і намагалися втекти", - повідомив Клименко.

Dетектів-Info опублікував фото підозрюваних:

Як повідомляв "Апостроф", Пітер Зінцов отримав п'ять кульових поранень, три з них припали в грудну клітку. В даний момент він знаходиться в реанімації під охороною поліції.