RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Виховує маленьку дочку: з'явилися фото жертви поліцейських в Кагарлику

26-річна Неля П., яку гвалтували і катували в поліцейському відділенні Кагарлика, виховує 5-річну доньку, хвору на ДЦП.

Про це повідомляє "КП" в Україні".

Журналістам вдалося поспілкуватися з родичами і односельчанами потерпілої. Сама Неля, яка живе в селі Стави поруч з Кагарликом, з журналістами поки на зв'язок не виходить.

"Не агресивна, спокійна і добродушна дівчина. Вона сором'язлива і правильно вихована людина. Не так давно близько року пропрацювала в ресторані. Зараз у її дочки проблеми з ніжками, тому Неля весь час сиділа з нею вдома, доглядала за дитиною", - говорить двоюрідний брат потерпілої Микола П.

Він також зазначає, що раніше Неля проблем з законом не мала.

Односельці неохоче говорять про подію, однак співчувають потерпілій і відгукуються про неї позитивно. Мешканка села Катерина каже, що сім'я Нелі жила скромно, але пристойно.

"Кажуть, що у неї стосунки з чоловіком були проблемні. Дуже багато сварилися. Можливо, на грунті ревнощів. Начебто останнім часом разом не жили. Так-то про неї мало хто щось знає. Однак усі сходяться в одному - якою б вона не була, але її дуже шкода. Жодна жінка не заслуговує випробувати таке... В шкільні роки вона була звичайною дитиною, не проблемною, навпаки, дуже серйозною і відповідальною. Займалася спортом. Не можна сказати, що у них неблагополучна сім'я, це не так. Просто дуже скромно жили. П'яними їх ніхто ніколи не бачив. Неліна дочка теж завжди акуратно одягнена, чиста, доглянута, так само, як і сама Неля", - розповіла Катерина.

Детальніше про те, що сталося в Кагарлику читайте в матеріалі "Апострофа": Гвалтували по черзі і стріляли над головою: що відомо про звірячі тортури дівчини в Кагарлику.