RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

У Польщі в жорсткій ДТП загинув українець: подробиці трагедії

Недалеко від міста Вроцлав у Польщі 29 травня в дорожньо-транспортній пригоді загинув громадянин України.

Про це повідомив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев, передає "Апостроф" з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

ДТП сталася на автомагістралі А4 (повіт Шрода-Шльонська) за участю легкового автомобіля Opel Movano та вантажівки Mersedes.

"В результаті ДТП на місці події загинув водій легкового автомобіля - громадянин України, 1979 року народження. Після проведення слідчих заходів на місці аварії тіло померлого доставили в установу судової медицини міста Вроцлав", - зазначив Погорельцев.

За його словами, за фактом ДТП управлінням повітової поліції міста Срода Шльонська відкрито кримінальне провадження.

Генконсульство України в Кракові підтримує зв'язок з місцевою поліцією, медзакладом та займається розшуком родичів загиблого українця.

"Справа перебуває на контролі департаменту консульської служби МЗС та Генерального консульства України в Кракові", - додав Погорельцев.

Як повідомляв "Апостроф", в середині січня в Польщі зіткнулися вантажівка та автомобіль, в результаті чого загинули двоє українців.

Також на початку березня в Польщі в результаті ДТП за участю мікроавтобуса та автобуса загинув 18-річний громадянин України, ще четверо українців отримали травми.