RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Херсоні копи "вбили" чоловіка, щоб зловити кілера з замовником: фото і відео

Поліцейські нібито вбили чоловіка, щоб зловити кілера і замовника-наркоторговця.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Замовне вбивство організував в Херсоні підозрюваний в збуті наркотиків. Він найняв кілера, щоб вбити 27-річного чоловіка, який заборгував йому гроші.

Поліцейські інсценували вбивство потерпілого і затримали замовника після передачі 100 000 гривень за вчинення злочину. Тоді замовник передав виконавцю фото потенційної жертви. Також надав координати "закладки" зі зброєю - бойового пістолета з глушником і 40 патронами.

Правоохоронці затримали замовника в Севастополі (Крим). Наразі затриманому вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину передбаченого ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство на замовлення), а також ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (25 фактів збуту наркотичних засобів). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували деталі стрілянини, яка сталася напередодні в Печерському районі Києва, потерпілим виявився 37-річний громадянин Чорногорії Пітер Зінцов, який пов'язаний з одним з балканських наркокартелів.