RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Це все нісенітниця: адвокат Єфремова пояснив, чому артист напився в день смертельної ДТП

Російський актор Михайло Єфремов напився перед фатальною ДТП через смерть друга.

Про це розповів його адвокат Ельман Пашаєв виданню Mk.ru.

За його словами, це він переконав артиста записати відеозвернення з вибаченнями перед рідними загиблого Сергія Захарова.

"Це була моя ініціатива. Михайло навіть не знав, що я це буду публікувати. Я сказав йому, що відео потрібно записати для мене. Справа в тому, що Михайло настільки вбитий горем і картає себе, що з самого початку у нас з ним навіть трапився невеликий розлад. Він сказав, що наполягатиме, щоб його посадили до в'язниці. Я запитав його, чи буде від цього легше загиблому і його сім'ї? Після цього Михайло цілих три рази намагався вибачитися публічно, але журналісти кожен раз вирізали цей момент. Тому записали відео", - розповів правозахисник.

Він також зазначив, що такий крок був зроблений за дозволом слідчого. Єфремов не порушує заборон, дотримуючись домашнього арешту.

Адвокат також наголосив, що актор сильно переживає, він хоче допомогти родині загиблого, відшкодувати збиток, оплатити витрати на похорон. Вони разом намагаються зв'язатися з ними, але стикаються з перешкодами.

Правозахисник також зазначив, що багато чого не може розповісти через підписку про нерозголошення. Але інформацію про наркотики, які нібито знайшли в крові Єфремова, назвав брехнею.

Також Пашаєв розповів що актор був пригнічений в день аварії, у нього в цей же день помер близький друг, але його імені не назвав.

За словами адвоката, Єфремов не випивав в барі, а зайшов туди за їжею. Чутки про конфлікт в закладі правозахисник назвав нісенітницею.

Як повідомляв "Апостроф", російський актор Михайло Єфремов, який 8 червня влаштував смертельну аварію в центрі Москви, на своїх публічних концертах виконував жартівливу пісеньку "А я сяду... на 10 років".