RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Вистрілив дитині в груди: з'явилися фото вбивці і жертв кривавої бійні в Москві

На вулиці Приорова в Москві Севастян Путінцев вбив свою колишню дівчину Єлизавету Хлюпіну, її 4-річного сина і бабусю, після чого застрелився сам. З'явилися фото загиблих і моторошні подробиці трагедії.

Знімки та деталі вбивства опубліковано в Telegram-каналах "LIFE SHOT" і "Baza".

За попередніми даними з правоохоронних органів, Севастян Путінцев вистрілив з рушниці в груди чотирирічній дитині, а своїй колишній дівчині (мамі хлопчика) - в голову. Потім розправився і з бабусею. Тіло стрілка з також простреленою головою поліцейські знайшли в квартирі.

Також стало відомо, що Путінцев і Єлизавета Хлюпина були у стосунках майже п'ять років. Після розриву чоловік довгий час переслідував дівчину. За словами друзів, їй довелося кілька разів змінити сторінки в соціальних мережах, так як Севастян переводив її ревнощами.

Ліза намагалася влаштуватися на роботу в модний будинок Слави Зайцева, в 2018 році навіть займалася на спеціальних курсах, але її так і не взяли. Останнім часом дівчина вчилася на першому курсі магістратури факультету авіабудування МАІ.

Як повідомляв "Апостроф", 20 квітня в місті Заставна Чернівецької області під час сімейної сварки сталося жорстоке вбивство. Про те, що трапилося в поліцію повідомила дитина.Пізніше затриманий чоловік розповів співробітникам поліції, що між ним і дружиною виникла суперечка.