RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У Києві в ДТП потрапили відразу 5 автомобілів: відео аварії

Зранку понеділка, 22 червня, на Хрещатику у Києві сталася масштабна аварія за участі 5 автомобілів. На щастя, обійшлося без травмованих.

Про це йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва в офіційному Telegram-каналі.

Повідомляється, що автопригода відбулася за участі 5 транспортних засобів: Geely, Mitsubishi, Mercedes, Hyundai та Volkswagen.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Hyundai не обрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем Mercedes, що зупинився попереду.

"Внаслідок зіткнення автомобіль Mercedes по інерції проїхав вперед та зіткнувся з автомобілем Geely, який стояв попереду нього. В результаті другого зіткнення Geely виїхав в сусідню смугу руху де зіткнувся з автомобілем Mitsubishi, а Mercedes проїхав ще деяку відстань в межах своєї смуги та здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen", - йдеться в повідомленні.

У результаті автопригоди 5 автомобілів отримали механічні пошкодження.

На водія Hyundai патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, увечері в суботу, 20 червня, в столичному мікрорайоні Троєщина нетверезий водій влаштував дорожньо-транспортну пригоду на зупинці громадського транспорту, після чого його довелося захищати від самосуду.