RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Надягали протигаз і "бавилися" запальничкою: жертва копів в Кагарлику розповіла про їх звірства

Нелля Погребецька, жертва згвалтування поліцейськими в Кагарлику, розповіла про знущання, які їй довелося пережити.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Українській правді".

За її словами, спочатку допит вів Микола Кузів. Він одягнув на дівчину протигаз, їй здалося, що він хоче її задушити, але вона змогла вирватися. Під час бійки у неї пішла з носа кров.

"Я подивилася в дзеркало - все в крові, навіть не відчувала вже нічого. Він каже "Умивайся водою". А води не було, так я рукавом утерлася. Уже навіть болю не відчувала. У відділенні були люди і вони все чули, а деякі і бачили, але ніхто мені не допоміг. Після того, як я впала, то за волосся мене тягнув, то з ноги, з кулака, синці такі були. Тоді до себе в кабінет повів, пістолет наставив, знову штовхав. І запальничкою балувався. (Нелля показує опіки на шкірі) ", - розповідає дівчина.

Вона додала, що крім цього поліцейський лякав її, що вдарить електрошокером.

"А потім я злякалася, як наділи цей протигаз, дихати стало неможливо вже, пописала в штани раз, другий раз. Курточку через вікно мою викинув, а паспорт так і не віддав. Де він міг подітися - не знаю", - розповіла Нелля, додавши, що паспорту у неї немає до цього часу.

Після того, як над нею познущався Микола, він передав її другому поліцейському, Сергію Сулімі.

"Уже як познущався з мене, у мене вже сили не було. А цей Сергій потім прийшов, його не було, і почав це "Я тебе сьогодні розірву, будеш моя сьогодні". Думаю, це буде бити, або що він буде робити. А він мене в 1 або 2 ночі завів до кабінету, де був диван. І вже давай до мене "Роздягайся, все", - розповідає жахливі подробиці дівчина.

Потім Микола пішов, а Сергій продовжував знущатися над Нелею до 4 ранку.

"Сергій о 4 годині мене і то не хотів відпускати, я ж просила, як могла, і на коліна ставала, і все. Тільки відпустіть мене, тому що прийде Микола і мене знову буде вбивати. Він мене випустив", - розповіла дівчина.

При цьому, Сергій теж почав збиратися додому і за ним приїхала машина, він запропонував підвезти дівчину, яку тільки що ґвалтував, але вона не погодилася.

"А я пішла в парк. Не пішла, а швидко побігла. Все боліло, але думаю, аби сховатися: перелякана, вся трушуся ...", - додає Нелля.

Вона розповіла про все матері, але продовжувала боятися подальших знущань копів.

"Казала так, як є, а про Сергія не говорила, що згвалтував. Потім приїхала, то мамі вже все розповіла. Думаю, що я буду мовчати, в будь-який час приїде і буде мене знову ґвалтувати. Або Алю (молодшу сестру) теж говорив , що в ліс вивезе, або на трасу поставить", - говорить жертва поліцейських.

Як повідомляв "Апостроф", Неллі Погребецького з 25 червня взяли під цілодобову охорону. В її будинку також обладнали тривожну кнопку виклику поліції.