RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

У Києві сталася страшна трагедія з дитиною: батьків знову попередили про небезпеку

У Києві сталася жахлива трагедія - трирічний хлопчик випав з вікна 9-го поверху. За попередньою інформацією, дитина забралася на підвіконня і сперлася на протимоскітну сітку, яка не витримала її ваги.

Як передає "Апостроф", про це повідомили в пабліку "Киев Оперативный" у Facebook.

Як повідомляється, за минулу добу у столиці зафіксовано 4 випадки падіння з висоти. 2 з них - діти.

Хлопчик трьох років випав з вікна 9-го поверху. Ймовірно, він сперся на москітну сітку, яка під його вагою вивалилася. Дитина загинула.

Другий випадок закінчився тяжким травмуванням. Це шестирічний хлопчик, який випав з вікна третього поверху. На час виклику бригади екстреної медичної допомоги батьки дитини перебували у стані алкогольного сп’яніння.

"У цій ситуації варто нагадати батькам про їх відповідальність за життя та здоров’я дитини. Зокрема, йдеться про недостатню увагу до кріплень москітних сіток, що стає причиною травмувань і загибелі дітей. Батьки мають усвідомлювати усі можливі ризики подібного недбальства", - наголосили у мережі.

Нагадаємо, 19 червня в Києві жінка з дитиною вистрибнула з вікна. Трагедія сталася біля станції метро "Арсенальна". Жінка з дитиною вистрибнула з вікна квартири на 4-му поверсі.

Як повідомляв "Апостроф", 23 червня у Полтаві стався страшний інцидент - 25-річна молода мама випала з балкона 9-го поверху по вулиці Коновальця, 9, в мікрорайоні Сади-2. Від отриманих травм вона померла.