RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

У Києві викрали чоловіка, оголошеного в Росії в розшук: що про нього відомо

У Києві відбулося викрадення одного з акціонерів ТОВ "Севастопольсікй судно-ремонтний завод" Південний", майно якого знаходиться на території тимчасово окупованого Криму.

Про це "УНН" повідомили правоохоронці.

Йдеться про жителя Київської області Сергія Ткаченка (1962 року народження), якому, за інформацією з відкритих джерел, належить майже 22% акцій підприємства.

Чоловік зайшов в салон краси в столиці. Відразу за ним зайшли двоє невстановлених чоловіків і підійшовши до Ткаченко - повідомили йому, що він перебуває в "федеральному розшуку". Після чого вивели його на вулицю і посадивши в машину - поїхали з ним у невідомому напрямку.

Відомо, що він був оголошений в розшук російської поліцією. Також в Росії йому було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

При цьому місяць тому Ткаченко звернувся із заявою до Офісу Генерального прокурора про заволодіння його майном в окупованому Криму сторонніми особами, а також про незаконне притягнення його до кримінальної відповідальності РФ.

Як повідомляв "Апостроф", в Кривому Розі 19 червня серед білого дня викрали людину - троє чоловіків заштовхали 32-річного криворіжця в автомобіль, після чого поїхали. Викрадачів затримали по гарячих слідах.