RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Під Дніпром викрали людину серед білого дня: фото

Поліцейські Кривого Рогу затримали зловмисників, які 19 червня посеред білого дня викрали людину - троє чоловіків заштовхали 32-річного криворіжця в автомобіль, після чого поїхали. Викрадачів затримано по гарячих слідах.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби поліції Дніпропетровської області.

Як стало відомо, викрадення сталося 19 червня в Кривому Розі на вулиці Шиферна.

"Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що чоловіки насильно посадили потерпілого у автомобіль марки Renault Trafic та покинули місце злочину", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці ввели план "Перехоплення", у ході якого за територією села посеред поля затримали групу зловмисників. Ними виявилися місцеві мешканці віком 25-ти, 27-ми та 28-ми років. Двоє з них вже раніше мали проблеми із законом.

"Наразі правопорушників затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу (незаконне позбавлення волі або викрадення людини)", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Одесі 48-річний раніше судимий чоловік забив до смерті свого 58-річного сусіда. З численними травмами потерпілого доставили до лікарні, але, на жаль, врятувати його життя не вдалося. Зловмисника затримали поліцейські.