RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Під Дніпром вантажівка збила на смерть поліцейського: фото

У п'ятницю, 3 липня, в Дніпрі сталася смертельна ДТП, в якій загинув поліцейський.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції в Дніпропетровській області.

Аварія сталася близько 11 години на автодорозі Харків – Дніпро поблизу с. Голубівка Новомосковського району в той момент, коли 35-річний потерпілий зупинився на узбіччі для заміни проколотого колеса. В цей час водій автомобіля "ГАЗель" здійснив наїзд на чоловіка та спричинив йому смертельну травму.

"Загиблий – інспектор сектору реагування патрульної поліції Дергачівського відділення поліції Харківської області. Разом з родиною він повертався додому з відпочинку. Окрім водія "ВАЗ", ніхто більше не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Як попередньо встановили слідчі, автомобіль "ВАЗ" перебував на узбіччі, а вантажний бортовий автомобіль "ГАЗель" рухався у напрямку до Харківської області. Під час руху він задів ліву бічну частину припаркованого автомобіля "ВАЗ" та водія, що стояв біля нього.

Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Газель" був тверезим. Найближчим часом його буде затримано відповідно до ст. 208 КПК України.

Як повідомляв "Апостроф", 2 липня на автодорозі біля села Чкалове (Херсонська область) в результаті ДТП загинув водій мотоцикла і двоє його пасажирів.

Також стало відомо, що 3 липня на Львівщині сталася масштабна ДТП, в якій постраждали одинадцять людей.