RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Коронавірус: зірка Бродвею Нік Кордеро помер в 41 рік

У неділю, 5 липня, в Лос-Анджелесі від ускладнень коронавірусної інфекції, з якою боровся з кінця березня, помер 41-річний канадський актор Нік Кордеро - зірка Бродвею.

Останній пост в Instagram Нік Кордеро присвятив дружині і сину

Про це в Instagram повідомила його дружина, Аманда Клоотс.

"У Бога тепер ще один ангел на небесах. Мій дорогий чоловік помер. Він був оточений любов'ю сім'ї, співом і молитвою, коли він обережно покинув цю землю", - написала вона.

Instagram / amandakloots

За даними Wikipedia, Нік Кордеро 30 березня був госпіталізований з утрудненим диханням і діагностованою пневмонією. Два тести на коронавірус показали негативний результат, однак третій тест виявився позитивним.

Через два тижні йому стало значно гірше. Медики реанімували актора після того, як він раптово втратив свідомість. В результаті лікування COVID-19 і застосування розріджувачів для поліпшення згортання крові у Кордеро розвинулося внутрішня кровотеча в кишечнику. Після скасування препаратів, що розріджують кров, у нього знову з'явилися згустки крові в правій нозі. В результаті цього було прийнято рішення про ампутацію кінцівки. Однак зусилля медиків не врятували життя актора.

Ім'я Кордеро стало широко відомо після його участі в 2014 році в спектаклі "Кулі над Бродвеєм". За роль Чіча в мюзиклі він був номінований на престижну театральну премію "Тоні" в категорії "Кращий актор". Нік знімався фільмах "Реальні хлопці", Mob Town і виконав роль в серіалі "Блакитна кров" на телеканалі CBS.

Як повідомляв "Апостроф", в США від коронавірусу в лікарні померло літнє подружжя. Бетті і Кертіс Тарплі пішли з життя протягом години, тримаючись за руки.