RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Останній пост в Instagram Нік Кордеро присвятив дружині і сину

У неділю, 5 липня, в Лос-Анджелесі від ускладнень коронавірусної інфекції помер 41-річний канадський актор Нік Кордеро - зірка Бродвею. Його останній пост в Instagram був присвячений дню народження дружини Аманди Клоотс і сповнений любові і ніжності.

Нік зробив цю публікацію 19 березня.

"Цей день я вважаю своїм благословенням. Це топ мого списку. Сказати, що я вдячний за неї, - найбільше применшення. Вона поширює любов в світі і робить все можливе, щоб зробити його краще. Якщо ти знаєш її, ти розумієш, про що я. Сьогодні день народження Аманди Клоотс (дружина Ніка Кордеро, - "Апостроф"), так що знайдіть секунду і покажіть їй трохи любові. Якщо хтось і заслуговує на це сьогодні, то це вона. З днем народження, крихітка. Я люблю тебе всім серцем", - написав актор.

Аманда Клоотс після смерті чоловіка написала повний любові і скорботи пост в Instagram.

"У Бога тепер є ще один ангел на небесах. Мій дорогий чоловік помер цього ранку. Він був оточений любов'ю своєї сім'ї, коли тихо покинув цю землю. Мені не віриться і дуже боляче. Моє серце розбите, я не можу уявити наше життя без нього ... Я буду любити тебе вічно, мій милий чоловік", - написала вона.

Нік Кордеро і Аманда Клоотс були одружені з вересня 2017 року. У червні 2019 року в них народився син Елвіс.

Як повідомляв "Апостроф", в білоруському місті Брест від коронавірусу помер багаторазовий чемпіон з пауерліфтингу Сергій Кузнецов.