RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.15
  • НБУ:EUR 43.40
НБУ:USD  40.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Жінка показала фото "врятованого" собаки і підірвала мережу - це була зовсім інша тварина

У мережі активно обговорюють історію, яка сталася в Північній Ірландії. Там місцева жителька заявила, що знайшла на узбіччі дороги собаку, але їй відразу почали говорити, що це лисиця.

Як повідомляє Mirror, жінка написала, що взяла тварину додому. При цьому вона зазначила, що хоче знайти власників собаки.

"Собака знайдений без ошийника. Бідна собака їла мертвого кролика на узбіччі Дублінської дороги в Омасі", - підписала вона публікацію.

Також жінка зазначила, що тварина поводилася агресивно, але зараз нібито перебуває у не вдома. Вона також попросила небайдужих людей поділитися її публікацією, щоб знайти власників.

У коментарях люди попередили жінку, що це була не собака, а лисиця. Вони переконували її вигнати звіра з дому якомога швидше.

Пізніше жінка написала, що вирішила розіграти своїх друзів такою публікацією.

"Я бачила стару історію, яка поширювалася кілька років тому про койота, що представляє себе як поранену собаку, тому я зробила цю фотографію і, тим не менше, додала трохи гумору до цієї історії", - написала вона.

Нагадаємо, що в Запоріжжі жінка прихистила собаку, яка залишилася без будинку, тепер тварина оригінально дякує своїй господині.