RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Екс-начальник поліції Запоріжжя Олег Золотоноша затриманий в Києві за п'яну їзду: відео

Колишнього начальника поліції м. Запоріжжя полковника поліції Олега Золотоношу затримали в Києві п'яним за кермом.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook активіст Льоха Херсон, опублікувавши відео допиту Золотоноші працівниками поліції у відділку.

"Хочу зазначити, що в такому стані він був за кермом автомобіля. Що могло трапитися, якби його не зупинили, страшно подумати. І це після того, як в Києві загинула ціла сім'я через п'яне бидло!", - написав активіст.

Також автор відео подякував і висловив повагу співробітникам поліції, які, не дивлячись на звання та величезний авторитет даного полковника, діяли відповідно до повноважень.

Як відомо, Олег Золотоноша очолював запорізьку Нацполіцію з 2017 по 2018 рік. До призначення працював проректором Дніпропетровського університету МВС. Фігурував у справі про масову фальсифікацію поліцейськими кримінальних справ для підвищення розкриття злочинів, але всі звинувачення спростовував.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 17 липня в Ужгороді сталася серйозна ДТП - там зіткнулися автомобіль BMW та карета "швидкої допомоги", в результаті якої отримали травми чотири особи. За кермом BMW перебував відомий в місті податківець Сергій Бенца, який є зятем колишнього заступника начальника УДАІ УМВС України у Закарпатській області Василя Бокоча.