RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Вибух у метро "Шулявська" в Києві: з'явилися нові подробиці і відео

У поліції повідомили подробиці вибуху на станції метро "Шулявська", де ввечері 17 липня в урні вибухнув невідомий вибуховий пристрій і постраждав перехожий.

Як повідомили в поліції Києва, потерпілого госпіталізували.

На місці події працювали наряди поліції, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи і представники інших профільних служб.

Правоохоронці проводять ряд необхідних першочергових слідчих дій та встановлюють усі обставини події. Для безпеки вибухотехніки обстежили прилеглу територію: ніяких підозрілих або небезпечних предметів не виявлено.

Зібрані відомості по даному факту зареєстровані у Шевченківському районному управлінні поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

На Facebook-сторінці Київ оперативний опубліковано відео з місця інциденту. Як видно на кадрах, у постраждалого чоловіка травмована нога, виникла сильна кровотеча.

Відео 18+


Як повідомляв "Апостроф", 9 липня, в метро Києва п'яний чоловік почав чіплятися до пасажирки, за що отримав від інших чоловіків, які вирішили захистити жінку від домагань "ловеласа". Нетверезого пасажира двічі виводили з вагона, а в третій раз винесли. Реакції ні з боку адміністрації метрополітену, ні з боку поліції не було.