RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Під Львовом від коронавірусу померла породілля - за життя дитини борються лікарі

У понеділок, 20 липня, в центральній районній лікарні міста Жовква Львівської області від ускладнень коронавірусної інфекції померла 28-річна породілля з Яворівського району, яка в ніч з п'ятниці на суботу народила дитину.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

За словами головного лікаря Жовківської центральної районної лікарні Ігоря Сапожникова, за життя малюка зараз борються лікарні неонатального центру Львівської обласної клінічної лікарні.

Дитина народилася всього на 27 тижні вагітності через кесарів розтин. Медики зробили все, щоб врятувати життя молодої матері, але вона померла. Подробиць стану здоров'я, з яким жінку госпіталізували в лікарню, лікарі не розголошують, до офіційного висновку патологоанатомів.

Завідувачка відділенням інтенсивної терапії недоношених новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні Зоряна Салабай повідомила, що дитина зараз перебуває в їхньому відділенні на штучній вентиляції легенів в дуже важкому стані.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на вівторок, 14 липня, в лікарні міста Стрия (Львівська область) від ускладнень коронавірусної інфекції померла 20-річна дівчина, яку госпіталізували з важкою двобічною пневмонією. Її мати впевнена, що в смерті дочки винувата байдужість лікарів.