RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

"Фільм" Земляни " 2005 року. Дивитися всім": що сказав Зеленський

Президент Володимир Зеленський виконав вимоги луцького терориста Максима Кривоша ("Плохой"), який у вівторок, 21 липня, захопив в заручники автобус з пасажирами, і записав відео.

Відповідні кадри опубліковано на сторінці глави держави у Facebook.

"Фільм "Земляни" 2005 року. Дивитися всім", - сказав Зеленський.

Пізніше Зеленський видалив пост з відео.

Українці висловили свою вдячність Володимиру Зеленському і відзначили, що людське життя - найважливіше.

Для довідки: "Земляни" (англ. Earthlings) — документальний фільм 2005 року про проблему експлуатації тварин людьми для одомашнювання, розваг, наукових досліджень або ж для виробництва одягу і їжі. Режисером фільму виступив зоозахисник Шон Монсон, закадровий текст прочитав Хоакін Фенікс, продюсеркою виступила акторка Меггі К'ю, а музикант Мобі став автором саундтрека. Кожен із них є веган-активістом.

Фільм піднімає теми расизму, сексизму, видової дискримінації та прав тварин, демонструючи кадри, отримані за допомогою прихованої камери із зоомагазинів, "цуценячих ферм", притулків для бездомних тварин, птахофабрик, місць вичинки та продажу шкіри та хутра, спортивних і розважальних заходів і дослідницьких лабораторій.

Як повідомляв "Апостроф", одна із заручниць, яка знаходиться в захопленому в Луцьку терористом Максимом Кривошем автобусі, зателефонувала і повідомила, що їм дали півгодини часу і просила щоб журналісти вимагали відеозвернення від президента України Володимира Зеленського.

Додамо, що близько 20:30 21 липня Максим Кривош ("Плохой") відпустив із захопленого автобуса жінку похилого віку, вагітну жінку і дитину.