RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У актора, який зіграв Коломойського, сталася пожежа в авто

В Києві спалили автомобіль актора, який зіграв олігарха Ігоря Коломойського у передвиборчому ролику Анатолія Гриценка у 2019 році.

Про це сам В'ячеслав Маковійчак, який відомий у Facebook як Слава Масонський, повідомив на своїй сторінці.

"Хтось підпалив моє авто. Я прийду за тими, хто це зробив", - написав актор.

За словами Слави Масонського, пожежники приїхали швидко і відразу звернули увагу на те, що це дуже схоже на конфлікт і навмисний підпал.

"Конфлікт останнім часом у мене був тільки один - з Карпюком Андрієм Вікторовичем, власником магазину STYLUS.ua. Нещодавно він, як тиск на мене, подав позов до суду з вимогою виплатити якийсь моральний збиток. Так само, в травні я подав заяву в поліцію про злочинні схеми Карпюка, після чого об'єднував зусилля з іншими ошуканими покупцями для спільної заяви в правоохоронні органи і закриття даного магазину", - написав Слава Масонський.

Про чоловіка відомо, що він в 2019 році заграв Ігоря Коломойського у передвиборчому ролику голови партії "Громадянська платформа" Анатолія Гриценка у 2019 році.

У своєму профілі він вказує, що живе у Києві і працював у Верховній Раді України.

Як повідомляв "Апостроф", 1 липня в місті Чорноморську (Одеська область) на вулиці Парусна 1, на автомобільній парковці згорів автомобіль Toyota Camry.