RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Вбивство під Києвом бізнесмена Плекана: що відомо про його темне минуле

Київський бізнесмен, віце-президент боксерського клубу Ігор Плекан, якого вбили на очах у 7-річного сина, коли вони разом з ним їхали на дачу, був замовником замаху на координатора C14.

Про це пишуть в Telegram-каналі про бщественной організації "Основа майбутнього".

"Шкода, що тепер не дізнаємося хто був замовник замаху на координатора С14. Організатор замовк назавжди. Карма для ідіотів, які відпрацювали десяток російських замовлень, теракти, псування пам'яток, замахів", - пишуть в групі.

Активіст організації Сергій Мазур, на якого було скоєно замах, в січні цього року розповів в інтерв'ю "Главкому":

"Я точно знаю хто організував це замах. Я публікував це в ЗМІ. Є якийсь Ігор Плекан. Не можу сказати, що він великий кримінальний авторитет, але у нього є своє умовне кілерські бюро. Він паралельно займається" кришуванням "ігрових автоматів, незаконних наливайок . Не тільки в Україні. На території окупованого Криму у Плекан досі працює бізнес. Я б про цю особу міг багато більше розповісти, але якщо коротко, у нього є банда, яка займалася абсолютно всім. І таке замовлення вже не вперше доходить до нього з Росії ".

Крім цього, в групі повідомляють, що саме банда Плікана в 2017 році кинула гранату під Кабміном, коли поранили сім'ю героя України Валерія Чібінеева, керівника роти снайперів 79 десантної бригади.

Як писав "Апостроф", в квартиру відомого активіста Сергія Мазура в Борисполі кинули гранату. На сторінці групи C14 news - резерв в Facebook прокоментували ситуацію, назвавши її результатом бездіяльності правоохоронних органів і закликаючи пікетувати МВС.