RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

У Чернігові самогубця ледве вмовили віддати карабін

24 липня житель Чернігова пережив сімейну сварку і хотів покінчити життя самогубством.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Як стало відомо, в поліцію надійшло повідомлення від жителя Чернігова про те, що його 56-річний зять не відчиняє вхідні двері квартири. Перед цим у чоловіка були сімейні проблеми і він в стресовому стані надіслав дочці смс-повідомлення про намір піти з життя.

Поліцейські прибули на місце і почали вести переговори з чоловіком.

Зрештою, поліцейським вдалося встановити контакт з людиною. Він погодився беззбройним вийти в загальний коридор і віддав карабін і патрони представникам поліції.

Поліцейські доставили чоловіка до Чернігівського відділення поліції. Зброю (на нього оформлені всі необхідні дозволи) та набої вилучили.

З чоловіком провели профілактичну бесіду, в ході якої він зізнався, що намір вчинити самогубство виник у нього імпульсивно, під впливом сімейних негараздів. Він запевнив, що це не повториться і подякував поліцейським, що вони зупинили його.

Фото: Національна поліція Чернігівській області

Як писав "Апостроф", в поліції просять громадян в жодному разі самостійно не затримувати і не переслідувати "полтавського терориста" Романа Скрипника, який 23 липня взяв в заручники начальника управління карного розшуку ГУНП в Полтавській області полковника поліції Віталія Шияна.