RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Чоловік зарізав дружину під крики дітей, які плакали - свідок зняв шокуюче відео

29 липня уфімець зарізав дружину на околиці міста Сатки в Челябінській області прямо перед маленькими дітьми.

Про це пише видання ufa1.

Як розповіли в слідкомі регіону, конфлікт стався на побутовому ґрунті. Відомо, що подружжя разом з двома дочками 2 і 4 років зупинились на узбіччі, де у них відбулася сварка.

В результаті чоловік кілька разів ударив матір своїх дітей ножем, а після продовжив вбивати її вже на дорозі. Жінка намагалася втекти від розлюченого чоловіка. Шокуючі кадри з місця вбивства зняли очевидці, які побачили, що відбувається, проїжджаючи повз.

Чоловік сидів над кривавим тілом, був в спокійному стані і не намагався покинути місце події: він здався поліції добровільно.

Імовірно підозрюваний у вбивстві - уродженець села Новобелокатай в Башкирії, але проживав з сім'єю в Уфі.

Слідчі вже порушили кримінальну справу за статтею "Вбивство, вчинене з особливою жорстокістю". Відомо, що дочок, які втратили відразу обох батьків, передали матері загиблої.

Попереджаємо, що на відео містяться жорстокі кадри, подивитися його можна тут.

Як писав "Апостроф", 29 липня, на автодорозі "Харків-Сімферополь" поблизу міста Василівка сталася смертельна аварія, в якій загинув чоловік. Як з'ясували правоохоронці, водій потрапив в ДТП на викраденому автомобілі "ВАЗ", причому він перебував в стані наркотичного сп'яніння.