RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

16-річна дівчинка загинула в аварії на трасі Київ-Чоп - "Лексус" розірвало на частини

На дорозі Київ-Чоп в районі міста Броди, 27 липня, сталася жахлива ДТП, в якій загинула 16-річна дівчинка і постраждала її 13-річна сестра. Дівчинка перебуває в комі.

Про це в Facebook повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Водій автомобіля "Лексус", 48 річний громадянин Франції, вирішив обігнати автомобіль "Нива", проте не впорався з керуванням, зачепив "Ниву" і виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автопоїздом "Рено".

"Від зіткнення з сорокатонною фурою джип "Лексус" розірвало на дві частини. На задньому сидінні "Лексуса" знаходилися дві дівчинки-сестри - 16 і 13 років. Старша сестра, на жаль, загинула. Молодша отримала важку черепно-мозкову травму і впала в стан коми", - сказано в публікації.

Геращенко додав, що дівчинці надали першу допомогу у Бродській ЦРЛ, після чого вертольотом туди доставили нейрохірурга і анестезіолога Інституту нейрохірургії імені Ромоданова, які оцінивши стан постраждалої, вирішили, що транспортування дитини до Києва доцільне і виправдане незважаючи на ризики.

Дівчинку транспортували до столиці. Її стан залишається стабільно важким, але лікарі інституту нейрохірургії імені Ромоданова продовжують боротися за її життя і є надія на порятунок.

"Водій автомобіля Лексус отримав ряд важких травм, але його життю нічого не загрожує. Мама дівчаток, яка сиділа на передньому сидінні, дивом залишилася жива і не отримала серйозних тілесних травм", - пише Геращенко.

Мама загиблої Майї, Наталя Тройнюкова, опублікувала в Facebook фото доньки і повідомила, що прощання з дівчинкою відбудеться в п'ятницю, 31 липня.

Як повідомляв "Апостроф", в страшній ДТП з каретою швидкої допомоги в Харкові загинула мати двох дітей - вона вийшла пізно ввечері за сигаретами.