RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Молода українка знущається над тваринами і заробляє на цьому - шокуючі кадри

Зооволонтери просять допомогти знайти українку, яка жорстоко мучить тварин і знімає це на відео, доступ до яких можна отримати за гроші.

Повідомлення про це розміщено в Instagram prana.108.

"В одній зі своїх приватних груп ця сволота викладає відео де вона топче і душить тварин, починаючи від кроликів і гусей, закінчуючи собаками і кішками. Доступ до групи продає за 50 €", - сказано в публікації.

Більше фото можна побачити за посиланням .

За попередніми даними, жіводерка живе в одному з сіл у Запорізькій області. Також в коментарях люди пишуть, що її звуть Христина і їй 24 роки.

За даними Vgorode, дівчина веде багато паблікыв в заблокованих соцмережах "ВКонтакте" і "Однокласники", де виставляє відеозаписи, на яких вона вбиває тварин: вона топче їх, душить, сідає на них усією своєю значною вагою, при цьому єхидно посміхаючись і отримуючи задоволення від того, що відбувається. Від її рук постраждали безліч кошенят, собак, кроликів, а також курей, гусей і навіть козенят.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі розшукують молодого хлопця, який опублікував відео з кошеням, закатаним в тісну скляну банку.