RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

У потязі "Укрзалізниці" сталася нова кривава НП з озброєним неадекватом

В потязі, що слідував за маршрутом "Рівне – Київ – Миколаїв" стався кривавий інцидент: чоловік, що перебував у стані алкогольного сп'яніння, розбив вікно у тамбурі вагона, поранивши собі руки. Після того, як на нього звернули увагу поліцейські, почав поводитися агресивно, ображати присутніх і погрожувати ножем.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції охорони Нацполіції.

До наряду поліції охорони звернувся провідник потягу та повідомив, що в тамбурі вагону хтось розбив скло. Правоохоронці одразу звернули увагу на чоловіка, з явними ознаками алкогольного сп’яніння та порізами на руках.

"Під час опитування, чоловік почав поводити себе агресивно, висловлював образи до присутніх, а потім дістав ніж й почав їм погрожувати", – розповів молодший інспектор наряду реагування поліції охорони старший сержант поліції Агамір Бадалян.

Щоб попередити трагічні наслідки й можливі жертви, правоохоронці швидко вгамували дебошира, одягнувши кайданки.

Працівники поліції охорони повідомили про подію на спецлінію "102" та вже о 01.45 6 серпня 38-річного пасажира-хулігана на станції "ім. Т. Шевченка" було передано слідчо-оперативній групі Смілянського відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Як повідомляв "Апостроф", 31 липня в поїзді "Маріуполь-Київ" стався жахливий випадок. Чоловік намагався зґвалтувати жінку на очах у її маленького сина.

Додамо, що суд обрав запобіжний захід Віталію Рудзьку, який побив і намагався згвалтувати Анастасію Лугову в потязі "Укрзалізниці" сполученням Маріуполь-Київ.