RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У Києві зловили нахабних злодіїв, які обібрали пенсіонерку - спочатку запропонували посуд

В Києві затримали нахабних злодіїв, які під виглядом соціальних працівників виманили у пенсіонерки 10 тисяч гривень і пограбували її.

Про це йдеться в повідомленні у спільноті "Киев Оперативный" у Facebook.

Неприємний інцидент стався на проспекті Свободи. Під виглядом соціальних працівників до квартири пенсіонерки прийшли двоє чоловіків, які запропонували їй купити посуд за 10 тисяч гривень. Після того, як їм вдалося продати жінці свій товар, вони прихопили з собою золотий ланцюжок та ще деякі прикраси пенсіонерки.

Жінка звернулася до поліції і детально описала зловмисників. Їх вдалося ідентифікувати завдяки тому, що саме ці чоловіки вже ставали "героями" кримінальних історій.

"Допоміг випадок - нам у приватні повідомлення написав підписник та сказав, що бачив осіб, які були на автомобілі KIA ( AA5567EM). Підозру викликало те, що особи ходили по квартирах у Голосіївському районі з посудом", - йдеться у повідомленні.

Отримавши орієнтування на зловмисників, їх автомобіль згодом затримали патрульні на вулиці Сирецькій. Ними виявилися росіяни Волошин Руслан Олексійович (07.11.1990) і Козаченко Федір Васильович (07.08.1993).

Обох чоловіків в порядку статті 208 КПК України відправили до СІЗО. В поліції мають намір відкрити провадження за статтею 190 КК України ("шахрайство").

Як повідомляв "Апостроф", 15 серпня в Києві стався кричущий випадок - на вокзалі активісти громадсько-політичного руху "Суспільство Майбутнього" упіймали злодіїв, однак поліцейські, яким повідомили про злочин, затримали не зловмисників, а самих активістів.