RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Володимир Рудик загинув на Донбасі. Бійцю ЗСУ був 31 рік

На Донбасі в Луганській області загинув захисник України. Старший лейтенант Володимир Рудик був родом з Тернопільської області.

Про це, без вказівки причини смерті воїна, повідомляється на сайті Золотниківської сільської ради Теребовлянського району.

"Золотниківська сільська рада висловлює щирі співчуття батькам, сестрі, рідним і близьким з приводу героїчної смерті сина, військового, учасника АТО, Володимира Володимировича Рудика. Старший лейтенант Володимир захищав кордони України в зоні проведення антитерористичної операції", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив в Facebook користувач Сергій Сердюк, можливо, Рудик отримав кульове поранення в результаті пострілу снайпера. Разом з тим, офіційного підтвердження цієї інформації немає.

"22 серпня (орієнтовно) в Луганській області трагічно загинув (попередньо від кулі снайпера) старший лейтенант (підрозділ не уточнено) Рудик Володимир Володимирович, 1989 р.н., уродженець с. Золотники, Теребовлянський район Тернопільська область. З перших днів війни пішов добровольцем на фронт. у Золотниківській об'єднаній територіальній громаді 22-24 серпня оголошено траур", - йдеться в публікації.

Як писав "Апостроф", штаб ООС повідомляв про одне порушення режиму тиші на Донбасі 22 серпня - російські найманці зробили один постріл з ручного протитанкового гранатомета поблизу Мар'їнки.