RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Під Житомиром по-звірячому вбили бібліотекаря - жінці понівечили все обличчя

У селі Ярунь Житомирської області по-звірячому вбили місцеву 39-річну бібліотекарку Юлію Алексєєву - жінці понівечили все обличчя.

Про це повідомляє ТСН.

У фатальний вечір вона відпочивала в сільському клубі, але додому не повернулася. Мати двох дітей виявили задушеною на дорозі поблизу її будинку.

"Я навіть не повірила що вона, знаю, що її шльопанці, але в голові не вкладається, так по-звірячому, там обличчя немає", - розповіла очевидець Ліля Дідковська.

За словами сестри загиблої Інни Григорчук, у сумці Юлії залишилися гроші, вбивця їх не забрав. У страшному злочині підозрюють підлітка, який раніше відрізнявся хуліганством.

У поліції заявили, що підлітка допитали. Він дійсно в той вечір був у тому ж кафе, що і бібліотекар, вони навіть розмовляли.

"Розглядаємо кілька версій, і в одній з версій підозрюється дана особа. Це сусіди. Вони живуть недалеко один від одного, це одна дорога. Але розумієте, що це не є прямим доказом", - підкреслив заступник начальника ГУ ПП в Житомирській області Артем Лісогор.

Як повідомляв "Апостроф", к Києві правоохоронці встановлюють обставини смерті киянина, фрагменти тіла якого виявили в різних районах столиці.