RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Забив до смерті палицею з цвяхом: у Львові розгорівся скандал навколо жорстокого вбивства собаки

У Львові розгорівся скандал навколо вбивства собаки. Дочка адміністратора Львівського цирку Софія Гальченко заявила, що її батько Кирило Гальченко нібито жорстоко вбив власного пса.

Як повідомляє "Апостроф", про це вона написала в Facebook, однак пізніше її публікація була видалена.

"Ця мерзота головний адміністратор Львівського цирку Кирило Гальченко, і на жаль, мій рідний тато, але з сьогоднішнього дня він мені ніхто. Сьогодні він на очах мого молодшого брата вбив нашу собаку Фунтика, який був його вірним другом, чекав його завжди додому де б він не був. Він вбивав його таким чином - прибив цвях до палиці і бив поки Фунтик не помер", - пише дівчина.

Зоозахисники з групи UAnimals підтвердили, що сторінка, на якій була опублікована ця інформація, дійсно належить дочці Кирила Гальченка. Вони також відзначили, що готують заяву в поліцію.

"Після перевірки виявилося, що сторінка дійсно належить дочці Гальченко. UAnimals вже готує заяву в поліцію із закликом перевірити описані в тексті факти і по їх підтвердження залучити вбивцю до відповідальності", - відзначили зоозахисники.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Подольськ, чоловік, імовірно, перебуваючи в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, намагався на своїй машині задавити собаку.