RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

У Києві чоловік за ніч скоїв низку дивних злочинів - побачене здивувало навіть копів: фото і відео

Столичні поліцейські у п'ятницю, 11 вересня, затримали чоловіка, який за ніч встиг скоїти декілька злочинів - відкусив батьку палець, розбив голову іншому чоловікові, собакою розбив вікно сусіду, напав на літню жінку і завдав кілька ножових поранень її чоловікові.

Як передає "Апостроф", про це йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва на власній сторінці у Facebook.

Правоохоронці отримали виклик на вулицю Докучаєвську, що у Солом'янському районі Києва - там люди кричали та просили про допомогу. По прибуттю на місце патрульні побачили чоловіка, у якого була відкушена фаланга пальця, у іншого чоловіка була розбита голова.

Потерпілі розповіли, що на одного з чоловіків накинувся його син і відкусив йому частину пальця руки. На допомогу прибіг сусід, але нападник завдав йому численних ударів залізною лопаткою для взуття, а після втік.

Згодом цей же неадекватний зловмисник проник у будинок подружжя в приватному секторі неподалік.

"Невідомий оголений чоловік розбив собакою вікно та проник до будинку, після чого напав на 66-річну мешканку. Від шуму прокинувся її чоловік та намагався захистити дружину, натомість незнайомець схопив зі столу ніж та завдав йому з десяток ударів, а після втік", - йдеться в повідомленні.

Патрульні надали чоловіку допомогу до приїзду медиків, а через 20 хвилин знайшли неадеквата, який сидів на підвіконні 4 поверху закинутої будівлі.

Патрульні затримали його та передали слідчо-оперативній групі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві неадекватний чоловік влаштував "виставу" з битою і ножем на даху прибудови в будинку на проспекті Науки.