RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Був затриманий за крадіжку пива: спливли скандальні дані про минуле Юрченка

Депутат від "Слуги народу" Олександр Юрченко, який засвітився в гучній справі з отриманням хабара, раніше затримувався за крадіжку чотирьох пляшок пива.

Про це в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов.

За його інформацією, 25 листопада 2009 року інформація про його затримання була зафіксована в журналі реєстрації злочинів Голосіївського районного управління внутрішніх справ.

4 грудня 2009 року по справі виписали відмову в порушенні кримінальної справи, а сам відмовний матеріал з якихось причин був знищений.

"Однак наявність слідів реєстрації злочину робить необхідним службову перевірку. Ця обставина може бути однією з причин, чому Офіс президента так довго намагався приховати Юрченка від пред'явлення підозри - ймовірно, час використовувалося для зачистки деяких документів", - допускає журналіст.

Нагадаємо, народний депутат Олександр Юрченко виявився замішаний в корупційному скандалі. НАБУ "взяла" з частиною хабара помічника Юрченко Івана Фіщенка, про що повідомив нардеп Гео Лерос. Як виявилося, це були 13 тисяч доларів з 200 тисяч, які Юрченко нібито "запросив за внесення правок до закону "Про управління відходами", який пов'язаний з побутовими відходами. Пізніше Фіщенка взяли під варту.