RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

На Закарпатті в жахливій ДТП загинула 19-річна дівчина: виною всьому був алкоголь, фото

Увечері у п'ятницю, 18 вересня, в Ужгороді сталася ДТП, в якій загинула 19-річна дівчина-пасажир. Водійку автомобіля затримано, вона знаходиться в СІЗО. Правоохоронці проводять розслідування обставин смертельної аварії.

Про це йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції в Закарпатській області.

Аварія сталася 18 вересня близько 23.55 години у м.Ужгород на вулиці Собранецькій. 23-річна дівчина, водій автомобіля Skoda Fabia, рухаючись вулицею Собранецькою, не впоралась із керуванням, виїхала на узбіччя дороги і врізалася в дерево.

У результаті аварії одна з пасажирів, 19-річна дівчина, отримала смертельні травми, вона померла у лікарні. Ще одній пасажирці, 22-річній жительці Ужгороду, надано медичну допомогу, її стан нормальний.

За кермом автомобіля знаходилася 23-річна мешканка Ужгороду, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Водійка авто в аварії не травмувалась.

"Її затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини автопригоди", - йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві на перехресті п'яний водій протаранив машину швидкої медичної допомоги.