RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Києві загинула співробітниця "Укрексімбанку": фото, прізвище та деталі трагедії

У Києві працівниця "Укрексімбанку" з 22-річним стажем після звільнення з посади наклала на себе руки, вистрибнувши з вікна. Жінку звали Світлана Подольська, у неї залишився 9-річний син.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook користувач Олексій Комаха.

Трагічний інцидент стався 12 вересня - Світлана Подольська загинула, випавши з вікна. В "Укрексімбанку" вона керувала напрямком кредитування АПК.

"Співробітницю державного "Укрексімбанку", яка "випала з вікна" фінустанови і, можливо, наклала на себе руки в зв'язку з незаконним звільненням, а, можливо, була доведена до такого стану роботодавцями, звуть Світлана Подольська, вона керувала напрямком кредитування АПК", - написав блогер .

Олексій Комаха повідомив, що жінку звільнили з роботи і могли довести до стану самогубства роботодавці, оскільки новий керівник "Укрексімбанку", кум Володимира Зеленського Євген Мецгер розпочав в установі масові звільнення.

Як повідомляв "Апостроф", у Київській міській клінічній лікарні №4, яка визначена профільною для пацієнтів з коронавірусом, 21 та 22 вересня за трагічних обставин загинули двоє чоловіків - вони вистрибнули з вікна другого поверху закладу.