RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Крим пішов під воду після потужних злив: фото і відео потопу

В середу, 30 вересня, потужні зливи накрили населені пункти окупованого Криму: вулиці Севастополя, Керчі пішли під воду, Сімферопіль накрила гроза, а над морем в Алушті помітили торнадо.

Фото і відео наслідків негоди і недбалого господарювання окупантів публікують в соцмережах кримчани і кримські ЗМІ.

Незважаючи на те, що в Керчі дощ не був дуже сильним, вулиці міста затопило: зливова каналізація не справлялася з потоками води.

"В Керчі знову з'явилися машини-потопельники, а фахівці як не вміли робити зливові каналізації правильно, так і не завдали собі клопоту навчитися. Плавали майже всі центральні перехрестя: Карла Маркса-Самойленко, Дубініна-Радянська, Фурманова-Горького", - пише видання Керчь.ФМ.

В Севастополі на вулицях міста тонули автомобілі.

"Нічого надзвичайного в дощі не було. Чим більше "ремонту доріг", тим переконливіше тоне місто", - пише в Twitter блогер RoksolanaToday&КрымUA.

Над морем в Алушті пройшовся смерч, який зняли на відео мешканці міста.

"Смерч над Чорним морем біля берега селища Утьос", - відео з такою назвою з'явилося в Instagram алуштинського готелю "Санта Барбара".

Користувачі соціальних мереж оцінили відео, залишивши коментарі під постом: "Як красиво йде!", "Який жах!", "Потужно!", "Страшно красиво!".

Як повідомляв "Апостроф", вранці в неділю, 27 вересня, в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський пішов дощ з мокрим снігом. Це перший сніг осінньо-зимового сезону цього року.